Це проста і несподівано смачна страва – чудовий спосіб урізноманітнити весняне меню.
Відомий український кухар Євген Клопотенко пропонує скуштувати нову для себе страву, яка вразить вам тонкими смаковими поєднаннями.
При обсмажуванні редиска втрачає гостроту, стає м’якою, соковитою, з легким солодким присмаком.
У поєднанні з соєвим соусом та імбиром виходить закуска в азіатському стилі – ароматна, пряна і дуже апетитна.
Таку страву добре подавати гарячою – як гарнір або самостійну закуску. Особливо смачно з рисом, гречкою або просто з хрустким хлібом.
Читайте також:
Держава масово та часто незаконно зупиняє пенсії через помилки, формальні причини та нові вимоги. Юрист…
Військові в Україні після звільнення зі служби можуть оформити військову пенсію. Але для цього потрібно…
Пенсійні виплати приходять за новими правилами. У ПФУ розповіли, що змінилося і чому.
Маринадів для м'яса існує безліч. Пропонуємо вам простий та економний варіант – маринад із гірчицею,…
Місткі, міцні та зручні, такі ємності підходять для зберігання сезонних речей, інструментів, текстилю, спортивного інвентарю…
Буде хмарно і волого. Синоптики розповіли, чим здивує погода 10 грудня.