Це проста і несподівано смачна страва – чудовий спосіб урізноманітнити весняне меню.
Відомий український кухар Євген Клопотенко пропонує скуштувати нову для себе страву, яка вразить вам тонкими смаковими поєднаннями.
При обсмажуванні редиска втрачає гостроту, стає м’якою, соковитою, з легким солодким присмаком.
У поєднанні з соєвим соусом та імбиром виходить закуска в азіатському стилі – ароматна, пряна і дуже апетитна.
Таку страву добре подавати гарячою – як гарнір або самостійну закуску. Особливо смачно з рисом, гречкою або просто з хрустким хлібом.
Читайте також:
Композитор, чию музику знали мільйони, але обличчя одиниці. Ігор Поклад пішов із життя так само…
Звичка охолоджуватись крижаною водою у спеку може обернутися несподіваними наслідками. Лікарі попереджають: гарячий душ нерідко…
Глави делегацій України та Росії зустрілися у Стамбулі у рамках третього раунду переговорів. Київ наполягає…
Хвороба Альцгеймера — одна з найпоширеніших форм деменції у світі. Чому вона виникає, як вчасно…
Цей спосіб заготівлі кабачків зберігає смак свіжих овочів і вимагає варіння. Зручний рецепт – чудовий…
Якщо ви опинилися в гострій життєвій ситуації і потребуєте підтримки — не пропустіть можливість зареєструватися…