Це проста і несподівано смачна страва – чудовий спосіб урізноманітнити весняне меню.
Відомий український кухар Євген Клопотенко пропонує скуштувати нову для себе страву, яка вразить вам тонкими смаковими поєднаннями.
При обсмажуванні редиска втрачає гостроту, стає м’якою, соковитою, з легким солодким присмаком.
У поєднанні з соєвим соусом та імбиром виходить закуска в азіатському стилі – ароматна, пряна і дуже апетитна.
Таку страву добре подавати гарячою – як гарнір або самостійну закуску. Особливо смачно з рисом, гречкою або просто з хрустким хлібом.
Читайте також:
Посадка лілій восени гарантує рясне цвітіння вже наступного року. Важливо вибрати правильний час, підготувати цибулини…
Жодних складних інгредієнтів і зайвих калорій: просте бананове печиво можна спекти за лічені хвилини.
В Україні значно подорожчав один продукт, який часто вживають українці. Що саме суттєво зросло а…
Частина українських пенсіонерів може отримати 100% знижку на оплату житлово-комунальних послуг. Пенсійний фонд пояснив, хто…
Деякі правила дорожнього руху можуть дорого коштувати навіть досвідченим автомобілістам. Чи ризикуєте ви опинитися серед…
Аналіз декларацій показав: річні пенсійні доходи десятків українських пенсіонерів перевищують мільйон гривень. Хто отримує такі…