Загалом куряче м’ясо належить до корисних продуктів, його часто включають у раціон здорового харчування.
Раніше ми розповідали про небезпечні яйця: у Держпродспоживслужбі попередили українців – такий продукт краще не купувати.
Людям, які намагаються схуднути або стежать, щоб їхня вага залишалася в нормі, слід уникати дуже калорійної частини курки – шкіри. Попри те, що смажена або печена шкіра курки виглядає дуже смачно, вона містить найбільшу частину калорій і складається переважно з жиру.
Існує орган курки, який здатен накопичувати численну кількість бактерій і навіть паразитів, пише УНІАН. Йдеться про легені. Причому термічна обробка не завжди рятує ситуацію. Тому категорично не можна їх вживати. Також багато токсинів можуть містити курячі голови і навіть хвости. Уникайте такої їжі.
Дуже ризиковано споживати м’ясо курки, яке не повністю приготувалося. Тому експерти радять завжди орієнтуватися на найтовстішу частину тушки.
Куряча грудка або куряче філе — лідер за кількістю білка: 26%. При цьому воно містить всього 113 ккал і мінімум жирів.
Гомілки містять більше речовин, які впливають на смак готової страви. Тому їх рекомендують дієтологи і нутриціологи, але за однієї умови: потрібно знімати шкідливу шкіру.
Коли людина вживає куряче м’ясо без жиру та шкіри, вона забезпечує свій організм великої кількістю мінералів (цинк, селен, магній, фосфор), а також отримує вітаміни (B3 та B6).
Читайте також:
Ощадливо користуйтесь електрикою, коли вона є. "Укренерго" попередило про нову хвилю відключень
Видимість до 200 метрів і плюсова температура. Спокійний для пішоходів, але небезпечний для водії день.
14 листопада активність сонця залишиться у небезпечній зоні. Лікарі радять метеочутливим людям берегти серце і…
Осіння прохолода й закриті вікна створюють ідеальні умови для появи плісняви. І якщо швидко грибок…
Орхідея - одна з тих рослин, які неможливо сплутати ні з чим. Її вишукана форма,…
Як уникнути конфлікту з сусідами через паркування у дворі? Українцям нагадали, де не можна залишати…