Загалом куряче м’ясо належить до корисних продуктів, його часто включають у раціон здорового харчування.
Раніше ми розповідали про небезпечні яйця: у Держпродспоживслужбі попередили українців – такий продукт краще не купувати.
Людям, які намагаються схуднути або стежать, щоб їхня вага залишалася в нормі, слід уникати дуже калорійної частини курки – шкіри. Попри те, що смажена або печена шкіра курки виглядає дуже смачно, вона містить найбільшу частину калорій і складається переважно з жиру.
Існує орган курки, який здатен накопичувати численну кількість бактерій і навіть паразитів, пише УНІАН. Йдеться про легені. Причому термічна обробка не завжди рятує ситуацію. Тому категорично не можна їх вживати. Також багато токсинів можуть містити курячі голови і навіть хвости. Уникайте такої їжі.
Дуже ризиковано споживати м’ясо курки, яке не повністю приготувалося. Тому експерти радять завжди орієнтуватися на найтовстішу частину тушки.
Куряча грудка або куряче філе — лідер за кількістю білка: 26%. При цьому воно містить всього 113 ккал і мінімум жирів.
Гомілки містять більше речовин, які впливають на смак готової страви. Тому їх рекомендують дієтологи і нутриціологи, але за однієї умови: потрібно знімати шкідливу шкіру.
Коли людина вживає куряче м’ясо без жиру та шкіри, вона забезпечує свій організм великої кількістю мінералів (цинк, селен, магній, фосфор), а також отримує вітаміни (B3 та B6).
Читайте також:
Вересень завершиться хмарною погодою.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Жовтень — місяць, коли організм особливо гостро реагує на холод, нестачу сонця й перепади настрою.…
Майонез — найчастіший гість на нашій кухні, але чи замислювалися ви, наскільки він корисний? Ми…
Історія пенсійної системи в Радянському Союзі почалася влітку 1956 року. Саме тоді був прийнятий закон,…
ПриватБанк спростив процедуру отримання пенсійної картки - тепер оформити її можна онлайн через Приват24. Розповідаємо,…