Новини

Ця популярна та улюблена багатьма риба може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань

Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».

До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.

Чим небезпечна солона риба

У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Товщина тротуарної плитки: що потрібно знати перед покупкою

При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…

18/04/2025 23:57
  • Новини

Погода в Україні на суботу, 19 квітня

Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…

18/04/2025 23:32
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 19 квітня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

18/04/2025 23:02
  • Новини

Ніжна, соковита, просто тане у роті: найсмачніший і найпростіший рецепт домашньої ковбаси

Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!

18/04/2025 21:41
  • Новини

Полуниця буде солодшою, ніж цукор: як забрати з ягід кислоту

Полуниця може бути красивою, стиглою, але на смак – як лимон? Розповідаємо, як цього уникнути.

18/04/2025 21:32
  • Новини

Тарифи на прибирання прибудинкової території виросли: чи обов’язково платити за цю комунальну послугу

Комунальні тарифи в Україні продовжують зростати. Зокрема, виріс тариф на прибирання прибудинкової території. Та чи…

18/04/2025 20:46