Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».
До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.
У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.
Читайте також:
Уряд готує реформу соцвиплат. Нові правила можуть запрацювати вже з 2026 року.
Через масовані удари по енергетичній інфраструктурі банки в кількох містах працюватимуть в особливому режимі. Як…
У Кабміні анонсували нову державну програму підтримки українців. Хто та скільки зможе отримати.
Пенсійний експерт пояснив, чому період роботи до 1 липня 2000 року іноді не враховується при…
Часто саме те, що ми змиваємо після приготування їжі — є головною причиною засмічення труб.…
Передати майно — справа не лише родинна, а й фінансова. Податки, нотаріуси, держмито та юридичні…