Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».
До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.
У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Експерти радять сіяти насіння одразу після збору, поки оболонка ще м’яка, та підтримувати постійну вологість…
Хочете порадувати близьких смачним тортом, але немає часу стояти в духовці? Скористайтеся цим простим рецептом.
Частина внутрішнього переміщених осіб втратить державну допомогу на проживання. У Мінсоцполітики назвали причини.
Деяким споживачам газу більше не нараховуватимуть платежі за його доставку. Кого це стосується та з…