Новини

Ця популярна та улюблена багатьма риба може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань

Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».

До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.

Чим небезпечна солона риба

У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 5 червня

5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…

04/06/2025 22:38
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 5 червня

5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…

04/06/2025 22:29
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 5 червня 2025 року

Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

04/06/2025 21:43
  • Статті

Ворожіння на Зелену неділю: хто буде здоровий і красивий цілий рік

Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…

04/06/2025 20:56
  • Статті

Скарбничка корисних порад: що робити з цедрою і чи відмовлятися для схуднення від десерту

Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…

04/06/2025 19:59
  • Новини

Українські постачальники газу оприлюднили цінники на перший місяць літа

Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…

04/06/2025 18:59