Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».
До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.
У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.
Читайте також:
Громадяни вже почали отримувати грошову допомогу від держави. Хто може претендувати на 6500 грн та…
Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…
Хочете отримати хороший урожай перцю і щоб самі плоди були м'ясистими та смачними? Обирайте ці…
Легкий, яскравий і напрочуд простий — цей торт без випічки з желе та вафельних коржів…
В Україні затвердили нові виплати. Кому надаватимуть щомісячну грошову допомогу та в якому розмірі.
Кабінет Міністрів України затвердив нові правила для обчислення страхового стажу для однієї категорії працівників. Що…