Суфле з індички готувати зовсім нескладно. Продукти доступні у будь-який сезон. Запечене в духовці, воно корисне та поживне.
Порада: щоб суфле було ще ніжнішим, додайте в масу кілька ложок сметани або вершків, у фарш можна додати дрібно нарізані овочі. Суфле з індички чудово поєднується з овочевим салатом або легким гарніром із рису або картоплі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
Ніжне, соковите й з легкою пікантністю — м’ясо, запечене в цибульно-соєвому маринаді, стало справжнім гастрономічним…
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…