П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТри найбільш корисні види м'яса, які захищають від тромбів і не підвищують...

Три найбільш корисні види м’яса, які захищають від тромбів і не підвищують холестерин

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість з нас не уявляють прийому їжі без м'яса, тому що воно не тільки смачне, але й поживне. Досить невеликого шматочка м'яса, щоб угамувати голод. Але не всі види м'яса можуть принести користь здоров'ю, є такі, від яких краще відмовитися або обмежити їх в раціоні, тому що вони сприяють утворенню тромбів і підвищують поганий холестерин.

Сьогодні поговоримо про корисні види, які благотворно впливають на наш організм і які потрібно вводити до раціону, про це пишуть Коментарі.

Кролятина

Отже, одним із найкорисніших видів м’яса вважається м’ясо кролика. У ньому міститься дуже багато білка – органічної речовини, яка забезпечує підтримку всіх клітин організму. Кролятина легко засвоюється і не провокує здуття та газоутворення в кишечнику. Це м’ясо є дієтичним, тому його можна їсти тим, хто сидить на дієті.

Індичка

М’ясо цього птиці також легко засвоюється і є низькокалорійним, тому його можна вживати, не переживаючи за зайву вагу. У цьому виді м’яса містяться цінні вітаміни та мінерали, які потрібні організму для правильного функціонування. Але головне те, що індичка багата на триптофан – незамінну амінокислоту, яка піднімає настрій.

Курятина

Цей вид м’яса трохи поступається індичці за рівнем “корисності”, але його необхідно включати до свого меню. Куряче м’ясо дуже смачне та поживне, у його складі багато білка, фосфору та інших елементів, які сприятливо позначаються на роботі організму. Деякі дослідження доводять, що куряче м’ясо позитивно впливає на печінку, серце та імунну систему.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні