Новини

Гранатовий пиріг – особливість зимових вітамінних десертів

Гранатовий пиріг

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно — 180 грамів,
  • розпушувач — 1,5 чайної ложки,
  • вершкове масло — 100 грамів,
  • гранат — 2 штуки,
  • йогурт — 100 грамів,
  • яйце — 2 штуки,
  • цукрова пудра — 180 грамів,
  • ванільний екстракт,
  • сіль — 1/2 чайної ложки.

Приготування:

  1. З одного граната вичавити сік, другий почистити і розібрати на зерна.
  2. Змішати в одній мисці борошно, розпушувач для тіста, сіль.
  3. В другій мисці добре збити вершкове масло з цукром. По одному додати в масло яйця, добре збити міксером.
  4. Потім влити півсклянки свіжого гранатового соку.
  5. Додати борошняну суміш і добре перемішати. Додати йогурт і знову перемішати.
  6. Злегка посипати борошном деко, вилити на нього тісто і поставити на двадцять п’ять хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Після дістати його з духовки і посипати зернами граната.

Вам буде цікаво:

Новое на сайте

  • Новини

Похмурий старт тижня: синоптики окреслили погодний сценарій — що принесе понеділок?

Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?

07/12/2025 22:00
  • Новини

Магнітна буря 8 грудня: чого очікувати й кому треба бути уважним

У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…

07/12/2025 21:00
  • Новини

Гороскоп 8–14 грудня: емоції, переговори і порядок у домі — що ще принесе новий тиждень

Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.

07/12/2025 19:40
  • Новини

Перетворіть підвіконня на зимовий город: які культури родять у квартирі в холодну пору року

Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?

07/12/2025 18:00
  • Новини

Що робить деруни жорсткими та як їх правильно готувати

Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.

07/12/2025 17:00
  • Різне

Чи варто йти по гриби взимку: які види витримують мороз і де їх шукати

Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?

07/12/2025 16:00