Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на тертці, посипати цукром і перемішати.
Просіяти в миску борошно.
Яйце змішати з сіллю, водою та 60 мл (4 столові ложки) рослинної олії. Додати у борошно. Перемішати все спочатку ложкою.
Потім замісити м’яке тісто. Накрити його рушником, дати постояти 20 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Тісто поділити на 3-4 частини. Кожну частину тесту розкачати дуже тонко. Або краще обережно розтягнути тісто на кулачках.
Змастити тонкий пласт тіста олією.
Віджати сік із гарбуза. Викласти гарбуз тонким шаром на тісто.
Згорнути тісто з гарбузовою начинкою у рулет.
Змастити лист рослинною олією. Викласти рулети швом униз. Змастити вертути збитим жовтком або олією.
Помістити деко у розігріту духовку, випікати при 180-200 градусах 35-40 хвилин.
Вертути з гарбузом готові. За бажанням можна посипати охололі рулети цукровою пудрою.
Приготуйте й іншу випічку:
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…
Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…
Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…