Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на тертці, посипати цукром і перемішати.
Просіяти в миску борошно.
Яйце змішати з сіллю, водою та 60 мл (4 столові ложки) рослинної олії. Додати у борошно. Перемішати все спочатку ложкою.
Потім замісити м’яке тісто. Накрити його рушником, дати постояти 20 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Тісто поділити на 3-4 частини. Кожну частину тесту розкачати дуже тонко. Або краще обережно розтягнути тісто на кулачках.
Змастити тонкий пласт тіста олією.
Віджати сік із гарбуза. Викласти гарбуз тонким шаром на тісто.
Згорнути тісто з гарбузовою начинкою у рулет.
Змастити лист рослинною олією. Викласти рулети швом униз. Змастити вертути збитим жовтком або олією.
Помістити деко у розігріту духовку, випікати при 180-200 градусах 35-40 хвилин.
Вертути з гарбузом готові. За бажанням можна посипати охололі рулети цукровою пудрою.
Приготуйте й іншу випічку:
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…
Міністерство охорони здоров’я пропонує новий підхід до формування цін на лікарські засоби. Йдеться про систему…
Україна переходить до нового етапу мобілізаційної системи, де головну роль відіграватимуть цифрові інструменти. Уже за…
До завершення строку переходу від паперових трудових книжок до електронного формату залишилося близько пів року.…