Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на тертці, посипати цукром і перемішати.
Просіяти в миску борошно.
Яйце змішати з сіллю, водою та 60 мл (4 столові ложки) рослинної олії. Додати у борошно. Перемішати все спочатку ложкою.
Потім замісити м’яке тісто. Накрити його рушником, дати постояти 20 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Тісто поділити на 3-4 частини. Кожну частину тесту розкачати дуже тонко. Або краще обережно розтягнути тісто на кулачках.
Змастити тонкий пласт тіста олією.
Віджати сік із гарбуза. Викласти гарбуз тонким шаром на тісто.
Згорнути тісто з гарбузовою начинкою у рулет.
Змастити лист рослинною олією. Викласти рулети швом униз. Змастити вертути збитим жовтком або олією.
Помістити деко у розігріту духовку, випікати при 180-200 градусах 35-40 хвилин.
Вертути з гарбузом готові. За бажанням можна посипати охололі рулети цукровою пудрою.
Приготуйте й іншу випічку:
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику, тому що магнітні бурі можуть негативно впливати…
Середня пенсія у Німеччині становить 1440 євро. На що вистачить цієї пенсії? Що купують і…
Деякі категорії громадян України мають право вийти на пенсію достроково — за дотримання певних умов…
Зробити чорнослив удома простіше, ніж здається. При правильному сушінні та грамотному зберіганні він збереже максимум…
Чи можна носити чужий одяг — питання не лише гігієни, а й енергетики. Лікарі, психолог…
Застосуйте натуральні поглиначі, без хімії. Ці три прості продукти швидко позбавлять ваш холодильник “аромату” і…