Гарбуз очистити від шкірки та насіння, натерти на тертці, посипати цукром і перемішати.
Просіяти в миску борошно.
Яйце змішати з сіллю, водою та 60 мл (4 столові ложки) рослинної олії. Додати у борошно. Перемішати все спочатку ложкою.
Потім замісити м’яке тісто. Накрити його рушником, дати постояти 20 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Тісто поділити на 3-4 частини. Кожну частину тесту розкачати дуже тонко. Або краще обережно розтягнути тісто на кулачках.
Змастити тонкий пласт тіста олією.
Віджати сік із гарбуза. Викласти гарбуз тонким шаром на тісто.
Згорнути тісто з гарбузовою начинкою у рулет.
Змастити лист рослинною олією. Викласти рулети швом униз. Змастити вертути збитим жовтком або олією.
Помістити деко у розігріту духовку, випікати при 180-200 градусах 35-40 хвилин.
Вертути з гарбузом готові. За бажанням можна посипати охололі рулети цукровою пудрою.
Приготуйте й іншу випічку:
Зробіть це швидко, без інструментів і додаткових витрат. Ось як холодні двері перетворюються на теплі…
Не хаос і не збій. ДТЕК розкрив причину різких змін графіків відключень.
Втратили пенсійне посвідчення? Пенсійний фонд пояснив, як швидко відновити документ.
Втратили роботу чи частину доходу — держава компенсує. Як подати заявку на допомогу і які…
Як за пів години приготувати страву, яка замінить повноцінний обід? Поживний хіт для швидкого перекусу.
Європейська зима зі східним характером — хуртовини, лавини й крижані дощі. Прогноз, який здивує українців.