Четвер, 3 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяШтрудель з яблуками за 15 хвилин – найшвидший і найсмачніший рецепт для...

Штрудель з яблуками за 15 хвилин – найшвидший і найсмачніший рецепт для приємного чаювання

Этот материал также доступен на русском языке
Пропонуємо вам рецепт десерту, який ви готуватимете кожні вихідні, а може навіть і частіше. Готується такий штрудель легко та швидко, навіть тісто замішувати не доведеться.

Штрудель з лаваша виходить смачним, хрустким та ароматним. Але найголовніше – це час приготування.

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий (довжина близько 50 см) – 1 шт.;
  • яблука – 2-3 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • масло вершкове – 40 г;
  • цукор – 4 ст. л.;
  • пудра цукрова для посипання;
  • горіхи волоські – 100 г;
  • родзинки – 50 г;
  • кориця – до смаку.

Приготування:

  1. Спершу помийте яблука, очистіть від шкірки та серцевини, наріжте середніми шматочками.
  2. Після цього відправте яблука на сковороду з вершковим маслом, всипте 3 ст. ложки цукру, протушкуйте на невеликому вогні, щоб вони стали м’якими.
  3. Горіхи подрібніть у блендері або звичайною качалкою.
  4. Збийте яйце з 1 ст. ложкою цукру та змастіть лаваш. На 2/3 довжини лаваша викладіть яблука, які охололи, родзинки та зверху посипте горіхами.
  5. Потім згорніть лаваш нещільно в рулет, зверху його змастіть яєчною сумішшю, що залишилася, і випікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10-15 хвилин, щоб штрудель добре зарум’янився.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні