У День випікання печива саме час приготувати щось особливе. Тим паче на носі різдвяні свята. Пропонуємо вам простий рецепт різдвяного печива з глазур’ю, яке дуже весело пекти всією родиною.
Раніше ми розповідали, як спекти м’які та повітряні пряники на кефірі.
1. Збийте разом масло, мед, цукор та жовток.
2. Змішайте борошно, розпушувач, сіль та спеції.
3. З’єднайте масляну суміш із борошняною та замісіть тісто. Заберіть його в холодильник на годину.
4. Зробіть глазур: збийте білок із цукровою пудрою до стійких піків і заберіть у холодильник.
5. Розкотіть тісто, виріжте печиво формами і викладіть на пергаментний папір.
6. Випікайте медове печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
7. Готове печиво остудіть, прикрасьте приготованою глазур’ю білкової з кондитерського мішка і дайте їй застигнути.
Вас також можуть зацікавити новини:
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…