У День випікання печива саме час приготувати щось особливе. Тим паче на носі різдвяні свята. Пропонуємо вам простий рецепт різдвяного печива з глазур’ю, яке дуже весело пекти всією родиною.
Раніше ми розповідали, як спекти м’які та повітряні пряники на кефірі.
1. Збийте разом масло, мед, цукор та жовток.
2. Змішайте борошно, розпушувач, сіль та спеції.
3. З’єднайте масляну суміш із борошняною та замісіть тісто. Заберіть його в холодильник на годину.
4. Зробіть глазур: збийте білок із цукровою пудрою до стійких піків і заберіть у холодильник.
5. Розкотіть тісто, виріжте печиво формами і викладіть на пергаментний папір.
6. Випікайте медове печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
7. Готове печиво остудіть, прикрасьте приготованою глазур’ю білкової з кондитерського мішка і дайте їй застигнути.
Вас також можуть зацікавити новини:
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.