П’ятниця, 6 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно пісочне, листкове та ніжне «П'яне печиво»: рецепт із трьох інгредієнтів

Неймовірно пісочне, листкове та ніжне «П’яне печиво»: рецепт із трьох інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший рецепт печива, яке стане вашим фаворитом.

Чому печиво п’яне – бо в рецепті є вино. До речі, вино можна замінити на пиво.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 10 ст. ложок смальцю;
  • 200 мл білого вина;
  • 500-700 г борошна;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Смалець повинен бути м’яким, для цього його можна розтопити або заздалегідь дістати з холодильника, щоб він розм’якшився.
  2. У мисці з’єднати вино і смалець, додати борошно, тісто має вийти м’яким і еластичним. Але не липнути до рук.
  3. Тісто відправити в холодильник на ніч, а вранці розкотити в тонкий пласт, за допомогою улюблених форм вирізати печиво і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  4. Готове печиво обваляти в цукровій пудрі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні