Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв.
Яблучний домашній майонез відмінно підійде для маринування та запікання м’яса, птиці, заправки салатів. Соус готується на основі яблучного пюре та рослинної олії, тому такий цінний у дні посту.
Підготувати всі продукти.
Подавати з будь-яким салатом.
Читайте також:
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам