Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв.
Картопля, відварена в «мундирі» — 300-350 грамів, гриби варені — 200 грамів, борошно — 200 грамів, цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, крохмаль — 1 столова ложка, олія — 3 столові ложки, зелень, сіль і перець — за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…
Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.
Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?
Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.
Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?