Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв.
Картопля, відварена в «мундирі» — 300-350 грамів, гриби варені — 200 грамів, борошно — 200 грамів, цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, крохмаль — 1 столова ложка, олія — 3 столові ложки, зелень, сіль і перець — за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…