Раніше ми писали про сирну запіканку з гарбузом: ніжне поєднання класичної запіканки та легкості суфле.
Цей рецепт з ніжною начинкою змусить полюбити гарбуз навіть тих, хто раніше його уникав.
Для основи:
Для начинки:
Пиріг подавайте після повного охолодження, прикрасивши шматочками горіхів і поливши медом.
Читайте також:
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…