Раніше ми писали про сирну запіканку з гарбузом: ніжне поєднання класичної запіканки та легкості суфле.
Цей рецепт з ніжною начинкою змусить полюбити гарбуз навіть тих, хто раніше його уникав.
Для основи:
Для начинки:
Пиріг подавайте після повного охолодження, прикрасивши шматочками горіхів і поливши медом.
Читайте також:
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…