Любителям крабових паличок, яким набридли стандартні страви з ними, цей салат дуже сподобається. Скуштувавши найпростіший рецепт японського салату з крабових паличок, ви не зможете від нього відірватися, такий він смачний.
Крабові палички – 500 грамів, свіжий огірок – 200 грамів, морква – 150 грамів, майонез – 7 столових ложок, соєвий соус – 1,5 чайної ложки, мед – 2 чайні ложки, білий кунжут – за смаком.
Готовий крабовий салат за бажанням можна прикрасити зеленню.
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…