Корисна, дієтична та смачна універсальна овочева підлива підійде до будь-якого гарніру: до круп, картоплі, макаронів. Така підлива облагородить і м’ясні страви, додасть їм соковитості.
Робиться з найпростіших інгредієнтів – овочів з додаванням звичних спецій, і як загусник – борошно цільнозернове.
Морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, перець болгарський – 1 штука, борошно – 1 столова ложка з гіркою, молоко – 1,5 склянки, зелень кропу або петрушки, перець чорний мелений і сіль – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…
В Україні готують нововведення, які стосуватимуться паспортів. Що саме хочуть змінити та кого це стосуватиметься.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу з бюджету за переїзд з небезпечних територій. Розповідаємо деталі.