Корисна, дієтична та смачна універсальна овочева підлива підійде до будь-якого гарніру: до круп, картоплі, макаронів. Така підлива облагородить і м’ясні страви, додасть їм соковитості.
Робиться з найпростіших інгредієнтів – овочів з додаванням звичних спецій, і як загусник – борошно цільнозернове.
Морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, перець болгарський – 1 штука, борошно – 1 столова ложка з гіркою, молоко – 1,5 склянки, зелень кропу або петрушки, перець чорний мелений і сіль – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до 2013 року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…