Корисна, дієтична та смачна універсальна овочева підлива підійде до будь-якого гарніру: до круп, картоплі, макаронів. Така підлива облагородить і м’ясні страви, додасть їм соковитості.
Робиться з найпростіших інгредієнтів – овочів з додаванням звичних спецій, і як загусник – борошно цільнозернове.
Морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, перець болгарський – 1 штука, борошно – 1 столова ложка з гіркою, молоко – 1,5 склянки, зелень кропу або петрушки, перець чорний мелений і сіль – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…