Тісто листкове – 450 грамів, виноград – 250 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, цибуля червона – 1 штука, масло вершкове – 1 столова ложка, вино біле сухе – 50 мілілітрів, сіль – щіпка, перець чорний – щіпка, сир твердий – 80 грамів, зелень – за смаком.
Готувати, помішуючи, на середньому вогні 3-5 хвилин. За цей час вино повністю випарується, а цибуля стане карамельною.
Поставити пиріг у розігріту до 220 градусів духовку і випікати протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!
В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…