Тісто листкове – 450 грамів, виноград – 250 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, цибуля червона – 1 штука, масло вершкове – 1 столова ложка, вино біле сухе – 50 мілілітрів, сіль – щіпка, перець чорний – щіпка, сир твердий – 80 грамів, зелень – за смаком.
Готувати, помішуючи, на середньому вогні 3-5 хвилин. За цей час вино повністю випарується, а цибуля стане карамельною.
Поставити пиріг у розігріту до 220 градусів духовку і випікати протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?
Соцмережі вибухнули новиною про введення в обіг банкноти у 5000 грн. Що про це кажуть…