Ця ягода містить антиоксидант лікопін, вітаміни С і А, які захищають клітини та підтримують імунну систему. Він покращує кровообіг і здоров’я серця.
Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Варення зберігає природний освіжаючий смак і аромат кавуна, воно виходить корисним, некалорійним та має приємний фруктовий смак.
Мʼякоть кавуна — 1 кілограм, цукор — 700 грамів, лимон — 1 штука, вода — 1 склянка, ванільний цукор — за бажанням (1 чайна ложка).
Перевірити готовність варення, капнувши трохи на блюдце і залишивши остигати. Якщо крапля не розтікається, варення готове.
Розлийте гаряче варення по стерилізованих банках, закрийте кришками і дайте охолонути.
Читайте також:
Вартість окремих житлово-комунальних послуг зросла. Про які цифри йдеться.
Частина пенсіонерів можуть отримати одноразову грошову допомогу в розмірі 10 тисяч гривень. Що потрібно для…
Біль у спині, слабкість у ногах та дискомфорт під час ходьби дуже часто зустрічаються у…
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…