Ця ягода містить антиоксидант лікопін, вітаміни С і А, які захищають клітини та підтримують імунну систему. Він покращує кровообіг і здоров’я серця.
Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Варення зберігає природний освіжаючий смак і аромат кавуна, воно виходить корисним, некалорійним та має приємний фруктовий смак.
Мʼякоть кавуна — 1 кілограм, цукор — 700 грамів, лимон — 1 штука, вода — 1 склянка, ванільний цукор — за бажанням (1 чайна ложка).
Перевірити готовність варення, капнувши трохи на блюдце і залишивши остигати. Якщо крапля не розтікається, варення готове.
Розлийте гаряче варення по стерилізованих банках, закрийте кришками і дайте охолонути.
Читайте також:
Люди, схильні до нестабільного артеріального тиску, особливо часто страждають від перепадів погоди, впливу магнітних бур…
Ми вже розповідали про пільги для чорнобильців 1-ї та 2-ї категорій. Продовжуємо тему та роз'яснюємо,…
Рецептів обрядового хліба (паски) в Україні не злічити. У кожної господині є власний, «фірмовий». Випікання…
Коли ніжки стільця або табуретки кріпляться до сидіння клеєм, вони можуть розхитуватися.
Учасники бойових дій (УБД) мають право на безоплатну юридичну підтримку — від консультацій до представництва…
Побілка дерев — це важливий етап у догляді за садом. Дізнайтеся всі нюанси проведення процедури.