Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк солити кавун у банці, щоб відчути смак літа

Як солити кавун у банці, щоб відчути смак літа

Этот материал также доступен на русском языке
Солоні кавуни – закуска для гурманів. У них гармонійно поєднується кислинка, прянощі, сіль та насолода ягід. Плоди солять, квасять і маринують, закочують банки зі стерилізацією та без.

Як солити кавун у банці?

  • Візьміть невеликий кавун до 2 кг. Не обов’язково, щоб він був дуже солодкий.
  • Наріжте його на шматки такого розміру, щоб вони помістилися у банку. Їхня товщина – приблизно 2-2,5 см.
  • Укладіть щільно у 3-літрову банку, але не тисніть.
  • Залийте охолодженою кип’яченою водою до горлечка.
  • Вилийте воду з банки у миску і розчиніть в ній 50 грамів кам’яної солі.
  • Залийте тепер солону воду у банку. Закрийте пластиковою кришкою.

За 2-3 дні кавун можна їсти.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні