Рецептом найвдалішого дріжджового тіста для пиріжків із солоною або солодкою начинкою поділилася на своїй сторінці українська фудблогерка Віка.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки на кефірі.
Для начинки:
Читайте також: Ці пиріжки розлетяться ще гарячими – не встигатимете готувати: рецепт просто на мільйон
У якості начинки можна використовувати не тільки яблука, але і сливи, вишні, груші, капусту, рис з м’ясом, яйце із зеленню, сир. Це ви вже самі обирайте. Але тісто вас точно не підведе, воно обов’язково вийде м’яким, ніжним, пухнастим і дуже смачним.
Погода в Україні на четвер, 10 липня 10 липня очікується дощ у західних областях, на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?
Чоловіки не лише частіше ризикують, а й спочатку програють у біологічній лотереї. Чому жіночий організм…
На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…
Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…
2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…