Губки виготовлені з м’якого пористого матеріалу, який добре вбирає воду та утримує її. Пори та мікротріщини кухонної губки дозволяють їй добре спінювати мийний засіб. Чим щільніший матеріал – тим більше піни утвориться, а мийного засобу зекономиться.
Раніше ми розповідали, для чого при пранні класти в барабан губку для миття посуду.
Поролонові губки є універсальними. Ними можна мити посуд з будь-якого матеріалу. Також вони чудово підійдуть для миття техніки і більшості поверхонь на кухні.
У теплому і вологому середовищі кухонної губки бактерії почуваються, як у раю. Тож миючи чашку можна такою губкою ще більше її забруднити. Такий бруд не помітний, проте дуже шкідливий.
Журналі Scientific Reports опублікував результати дослідження, яке провели в Німеччині. Воно свідчить, що обробка окропом і пропарювання губки для посуду в мікрохвильовці не позбавляє від 100% бактерій. Тому навіть, якщо ви послуговуєтеся такими способами очищення губки, її не варто використовувати більше одного тижня. Коли цей термін минув – замініть поролонову губку. Якщо ж її вигляд або запах вам не подобається раніше – варто таку річ відправити у смітник, не чекаючи семи днів.
Позбавити водійських прав можуть навіть тих, хто не порушує правила дорожнього руху. Банальна перевірка документів…
7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…