Губки виготовлені з м’якого пористого матеріалу, який добре вбирає воду та утримує її. Пори та мікротріщини кухонної губки дозволяють їй добре спінювати мийний засіб. Чим щільніший матеріал – тим більше піни утвориться, а мийного засобу зекономиться.
Раніше ми розповідали, для чого при пранні класти в барабан губку для миття посуду.
Поролонові губки є універсальними. Ними можна мити посуд з будь-якого матеріалу. Також вони чудово підійдуть для миття техніки і більшості поверхонь на кухні.
У теплому і вологому середовищі кухонної губки бактерії почуваються, як у раю. Тож миючи чашку можна такою губкою ще більше її забруднити. Такий бруд не помітний, проте дуже шкідливий.
Журналі Scientific Reports опублікував результати дослідження, яке провели в Німеччині. Воно свідчить, що обробка окропом і пропарювання губки для посуду в мікрохвильовці не позбавляє від 100% бактерій. Тому навіть, якщо ви послуговуєтеся такими способами очищення губки, її не варто використовувати більше одного тижня. Коли цей термін минув – замініть поролонову губку. Якщо ж її вигляд або запах вам не подобається раніше – варто таку річ відправити у смітник, не чекаючи семи днів.
Багато хто вважає: якщо відрізати запліснявілу частину хліба – його можна їсти. Але насправді це…
Якщо ви шукаєте смачний та перевірений рецепт маринованих помідорів на зиму, зверніть увагу на помідори…
Повномасштабна війна, розв’язана Росією, болісно позначилася на долях тисяч українських дітей. Для тих, хто постраждав…
Погода в Україні на четвер, 10 липня 10 липня очікується дощ у західних областях, на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?
Чоловіки не лише частіше ризикують, а й спочатку програють у біологічній лотереї. Чому жіночий організм…