16 червня – День свіжих овочів. Овочі відіграють важливу роль у житті людини, адже вони є джерелом вітамінів та мінеральних речовин, необхідних людям.
Крім того, в них містяться органічні кислоти та ефірні олії, що покращують травлення та сприяють кращій засвоюваності м’ясних та рибних страв.
Однак навіть такі корисні продукти можуть таїти в собі небезпеку для організму людини, зокрема через надлишок нітратів.
У різних частинах плодів, коренеплодів та зеленних культур міститься різна кількість нітратів.
Е. Феофілов, агроном
Нагадаємо, ми розповідали, як вивести нітрати з ранніх овочів, щоб не отруїтися, а отримати максимальну користь.
Літня пара повернулася з-за кордону і виявила, що хтось весь цей час отримував їхні пенсії.
17 жовтня в Україні, як і раніше, переважатиме суха та тепліша погода. Можна буде погрітися…
Як характеризують геомагнітну обстановку астрофізики? Які рекомендації дають метеозалежним людям?
Хочете зміцнити серце та судини? Зі статті дізнаєтеся, які продукти слід виключити з меню, а…
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…