Це неймовірно смачна страва. Пиріг можна подавати як холодним, і гарячим. За рецептом для приготування рибного пирога цілком підійде заморожене листкове тісто, тому його можна приготувати досить легко і швидко. Можна і самим його зробити.
Сьомга або форель слабосолона – 300 – 400 г, тісто дріжджове листкове, яйця – 4 шт., зелена цибуля – 1 пучок, рис – 1 склянка.
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…
Для того щоб сплатити комунальні послуги, вже давно не обов'язково в будь-яку погоду виходити з…