При приготуванні холодцю дуже важливо все робити точно і своєчасно. Наші рекомендації допоможуть вам зварити наваристий холодець, який прикрасить ваш святковий стіл.
Раніше ми писали, як приготувати легкий і яскравий десерт на Новий рік.
Підготовлене для холодцю м’ясо має перебувати в холодній воді 4 – 6 годин. Так із нього вийде все непотрібне, і поверхня м’яса стане м’якшою.
Першу порцію води слід злити відразу ж після того, як вона почала кипіти. Після цього м’ясо потрібно промити, залити чистою водою і знову поставити каструлю на плиту.
Не можна допускати того, щоб бульйон у каструлі постійно вирував. Холодець варитися тільки на слабкому вогні. Тривалість варіння холодцю має становити не менше 5 годин.
Солити страву потрібно не на початку, а в середині процесу її приготування. Додати сіль бажано за кілька годин до завершення варіння.
Бульйон слід обов’язково пропустити через кілька шарів марлі. І тільки після цього можна розливати холодець по тарілках.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Найбільші ризики водної кризи прогнозуються у трьох регіонах. Експерти попереджають: за 5 років міста можуть…
Ми часто викидаємо старі папери, вважаючи їх непотрібними. Але деякі документи можуть якось врятувати ваші…
Завдяки сучасним технологіям такі пристрої забезпечують максимальний комфорт у будь-яких умовах. Однак важливо знати, як…
Стартувала програма фінансової підтримки батьків першокласників. Втім, чимало з них не можуть подати заявку на…
Пенсійний фонд оприлюднив оновлені статистичні дані щодо розміру пенсій в Україні. Хто отримав найбільше підвищення…
Неякісна кава легко «виказує себе» у простому домашньому експерименті. Розповідаємо, як швидко перевірити якість кави.