При приготуванні холодцю дуже важливо все робити точно і своєчасно. Наші рекомендації допоможуть вам зварити наваристий холодець, який прикрасить ваш святковий стіл.
Раніше ми писали, як приготувати легкий і яскравий десерт на Новий рік.
Підготовлене для холодцю м’ясо має перебувати в холодній воді 4 – 6 годин. Так із нього вийде все непотрібне, і поверхня м’яса стане м’якшою.
Першу порцію води слід злити відразу ж після того, як вона почала кипіти. Після цього м’ясо потрібно промити, залити чистою водою і знову поставити каструлю на плиту.
Не можна допускати того, щоб бульйон у каструлі постійно вирував. Холодець варитися тільки на слабкому вогні. Тривалість варіння холодцю має становити не менше 5 годин.
Солити страву потрібно не на початку, а в середині процесу її приготування. Додати сіль бажано за кілька годин до завершення варіння.
Бульйон слід обов’язково пропустити через кілька шарів марлі. І тільки після цього можна розливати холодець по тарілках.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Картопляна запіканка – це смачно, ситно і недорого. Цей рецепт відрізняється тим, що м'ясний фарш…
Ухвалено новий порядок зарахування стажу, набутого за кордоном. Закон було ухвалено ще у квітні 2024…
Сьогодні, 25 травня, в Україні відзначають День державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, День…
Розмір пенсій відомих українських зірок став темою, яку активно обговорюють і артисти, і їхні шанувальники.…
Магнітні бурі – це період підвищеної сонячної активності, що впливають на самопочуття людей. Експерти зробили…
Травень українців не балував теплом, у багатьох регіонах через день йшли дощі, були заморозки, а…