Пиріг виходить дуже соковитим і ніжним, а робиться легко і просто і не вимагає замісу тіста. Основні інгредієнти беруться по одній склянці.
Раніше ми писали, як спекти яблучний пиріг без яєць і замішування тіста.
Для замірів використовуємо звичайну 250-міліметрову склянку.
Насамперед готуємо начинку. Для цього:
Тепер потрібно все перемішати і відставити в сторону, щоб продукти “подружилися”.
Займемося поки підготовкою тіста, точніше сказати, крихти.
Тепер збираємо всі підготовлені частини у формі, попередньо вистеленій пергаментом.
Випікати пиріг потрібно при 180⁰С близько 40 хвилин. Враховуйте, що час може варіюватися залежно від вашої духовки.
Важливо, спечений пиріг не різати одразу, а дати йому “відпочити” в холодильнику кілька годин, щоб він добре тримав свою форму.
Після цього можна ділити його на порції та подавати до запашного чаю.
Капуста — один із головних овочів зимового раціону, але часто вже за кілька тижнів після…
Якщо ви мрієте приготувати рибу, яка за смаком не поступається червоній, але при цьому не…
Цукровий діабет все частіше називають "тихою епідемією XXI століття" - і це не перебільшення. Хвороба…
Чи може реєстрація місця проживання зробити людину власником житла? Про права та обмеження зареєстрованих у…
У деяких Telegram-каналах почала з'являтися інформація про те, що українцям пенсійного віку треба надати у…
Кабінет Міністрів України схвалив порядок реалізації програми «Зимова підтримка», яка передбачає разову фінансову допомогу у…