Пиріг виходить дуже соковитим і ніжним, а робиться легко і просто і не вимагає замісу тіста. Основні інгредієнти беруться по одній склянці.
Раніше ми писали, як спекти яблучний пиріг без яєць і замішування тіста.
Для замірів використовуємо звичайну 250-міліметрову склянку.
Насамперед готуємо начинку. Для цього:
Тепер потрібно все перемішати і відставити в сторону, щоб продукти “подружилися”.
Займемося поки підготовкою тіста, точніше сказати, крихти.
Тепер збираємо всі підготовлені частини у формі, попередньо вистеленій пергаментом.
Випікати пиріг потрібно при 180⁰С близько 40 хвилин. Враховуйте, що час може варіюватися залежно від вашої духовки.
Важливо, спечений пиріг не різати одразу, а дати йому “відпочити” в холодильнику кілька годин, щоб він добре тримав свою форму.
Після цього можна ділити його на порції та подавати до запашного чаю.
Вересень завершиться хмарною погодою.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Жовтень — місяць, коли організм особливо гостро реагує на холод, нестачу сонця й перепади настрою.…
Майонез — найчастіший гість на нашій кухні, але чи замислювалися ви, наскільки він корисний? Ми…
Історія пенсійної системи в Радянському Союзі почалася влітку 1956 року. Саме тоді був прийнятий закон,…
ПриватБанк спростив процедуру отримання пенсійної картки - тепер оформити її можна онлайн через Приват24. Розповідаємо,…