Пиріг виходить дуже соковитим і ніжним, а робиться легко і просто і не вимагає замісу тіста. Основні інгредієнти беруться по одній склянці.
Раніше ми писали, як спекти яблучний пиріг без яєць і замішування тіста.
Для замірів використовуємо звичайну 250-міліметрову склянку.
Насамперед готуємо начинку. Для цього:
Тепер потрібно все перемішати і відставити в сторону, щоб продукти “подружилися”.
Займемося поки підготовкою тіста, точніше сказати, крихти.
Тепер збираємо всі підготовлені частини у формі, попередньо вистеленій пергаментом.
Випікати пиріг потрібно при 180⁰С близько 40 хвилин. Враховуйте, що час може варіюватися залежно від вашої духовки.
Важливо, спечений пиріг не різати одразу, а дати йому “відпочити” в холодильнику кілька годин, щоб він добре тримав свою форму.
Після цього можна ділити його на порції та подавати до запашного чаю.
Пастернак здається милою садовою рослиною, але в спеку він може викликати сильні опіки. Що треба…
Лише кілька простих інгредієнтів — і ви створите пиріг, що здивує навіть найвибагливіших гурманів.
Частина українців отримуватиме додаткові виплати на оплату житлово-комунальних послуг. У Мінсоцполітики розповіли, кого саме це…
Коли сусідські дерева перетинають межу вашої ділянки або шкодять майну, закон дозволяє діяти – головне,…
Відомий благодійний фонд оголосив про реєстрацію на виплати від ООН. Хто може отримати гроші та…
Десятки років на шкідливому виробництві та проблеми зі здоров’ям не гарантують додаткових соціальних бонусів. Як…