Щоб випічка довго не черствіла: який секретний інгредієнт додають досвідчені господині

Этот материал также доступен на русском языке

Выпечка
Всі ми знаємо, що найсмачніша випічка – це та, що лише з духовки. Буквально за кілька годин пиріжки, хліб, булочки твердіють і втрачають свою початкову свіжість. А так хочеться, щоб і другого дня вироби з тіста були свіжими.

Зробити це досить легко. При замішуванні тіста потрібно додати лише один таємний інгредієнт, який точно є у вас на кухні.

Продукт, який врятує випічку від швидкого висихання – манна крупа.

На 500 мл молока або води, які ви додаєте в тісто, знадобиться 1 столова ложка манки.

Така страва дуже довго зберігатиме м’якість і свіжість, причому не тільки на другий день, а й довше.

Але ви повинні знати, що манку можна додавати не у всі види тіста.

Крупу можна додати в тісто для млинців, а також в основу для пиріжків або хліба. А ось у тісто для печива, тістечок, пельменів, вареників манку краще не додавати.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пиріг за копійки.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?