Щоб страва вийшла справжнім шедевром, візьміть на замітку три прості поради.
Про що мають знати господині, щоб драники вийшли смачними, ароматними і апетитними?
Саме про це ми й поговоримо.
Отже, насамперед важлива правильна робота з картоплею.
Деякі господині, щоб усунути зайвий крохмаль і рідину з картопляної маси, натирають картоплю відразу у воду. Потім натерту масу добре віджимають руками та готують деруни.
Також позбавитися зайвої рідини допоможе такий простий лайфхак. Подрібніть картоплю та посоліть. Дайте їй постояти п’ять хвилин, а потім відіжміть заготовку.
Для смаку до дерунів можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику, аромат буде неперевершеним.
З картоплі страви виходять ситними, але якщо ви додасте в деруни натертий на великій тертці сир, то до такої страви не потрібно додавати ні м’ясо, ні гриби, вона буде поживною і смачною.
Для кращого смаку можна вибрати копчений сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.