Щоб страва вийшла справжнім шедевром, візьміть на замітку три прості поради.
Про що мають знати господині, щоб драники вийшли смачними, ароматними і апетитними?
Саме про це ми й поговоримо.
Отже, насамперед важлива правильна робота з картоплею.
Деякі господині, щоб усунути зайвий крохмаль і рідину з картопляної маси, натирають картоплю відразу у воду. Потім натерту масу добре віджимають руками та готують деруни.
Також позбавитися зайвої рідини допоможе такий простий лайфхак. Подрібніть картоплю та посоліть. Дайте їй постояти п’ять хвилин, а потім відіжміть заготовку.
Для смаку до дерунів можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику, аромат буде неперевершеним.
З картоплі страви виходять ситними, але якщо ви додасте в деруни натертий на великій тертці сир, то до такої страви не потрібно додавати ні м’ясо, ні гриби, вона буде поживною і смачною.
Для кращого смаку можна вибрати копчений сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…