Новини

Чому сирники виходять “гумовими”: яких помилок припускаються господині

Перша причина – це мука, а точніше її кількість. Борошно в сирники вводиться для того, щоб усунути зайву вологу і якщо ви переборщите з борошном, то вони вийдуть забитими і гумовими.

Також перед додаванням борошна в сирну масу, його потрібно ретельно просіяти, щоб воно наситилося киснем. Намагайтеся вибирати борошно вищого ґатунку, чим гірша якість борошна, тим непривабливішими будуть сирники.

Друга причина – це сир. Все взаємопов’язане, якщо сир вологий, то доведеться більше додавати муки і, відповідно, сирники не будуть повітряними. Тому краще купуйте сир без надлишку вологи. В ідеалі – він повинен бути трохи сухуватий.

Ну, і звичайно, пишноту сирникам дає сода або розпушувач. Хоча навіть без цих інгредієнтів за правильної кількості борошна та потрібної консистенції сиру, сирники вийдуть ідеальними.

Так, на 400 г 9% сиру знадобиться всього 3 столові ложки борошна.

Новое на сайте

  • Новини

Нові правила для УБД: уряд суттєво полегшив життя ветеранам

Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…

04/10/2025 14:55
  • Новини

Мінімальні та максимальні пенсії: що отримають українці у жовтні

Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?

04/10/2025 13:55
  • Новини

Пенсійний фонд пояснив: як самостійно розрахувати пенсію за віком

ПФУ оприлюднив приклад, як обчислюється пенсія за віком у 2025 році. Розповідаємо, як дізнатися суму…

04/10/2025 12:55
  • Статті

Ефективні технології в репродуктивній медицині: ЕКО та внутрішньоматкова інсемінація

В умовах, коли досягнення науковців роблять неможливе можливим, сфера репродуктивної медицини продовжує вражати новими здобутками.

04/10/2025 12:12
  • Новини

Гроші будуть “зникати” з банківських карток: в Україні тестують нову систему списання боргів

Система стягнення боргів в Україні готується до революційних змін. “Дія” отримає нові функції на списання…

04/10/2025 11:55
  • Новини

Хліб дорожчає знову: експерти попередили, що буде взимку

Пекарі б’ють на сполох: галузь працює на межі збитковості. Що тисне на ціну хліба у…

04/10/2025 10:55