Насамперед потрібно правильно замочити горох. Спочатку його промивають під натиском холодної води, заливають і залишають на ніч або хоча б на 4 години. Природно, прискорити приготування гороху можна за допомогою соди або вершкового масла. Але краще використовувати традиційне замочування. Тоді каша виходить смачнішою.
Після замочування горох потрібно промити в холодній воді. Потім заливаємо крупу водою так, щоб води було більше на два сантиметри і ставимо на вогонь.
Як вода закипить, потрібно видалити піну. Зменшуємо газ до мінімуму і даємо нашій каші ще 50 хвилин варитися.
Паралельно обсмажуємо одну цибулину до золотистого кольору та додаємо до нашої каші за 5 хвилин до готовності. А також додаємо чайну ложку карі. Ну і звичайно, не забуваємо все посолити.
Українцям презентували новий пакет послуг у сегменті бюджетного мобільного зв’язку. Цей тариф є на сьогодні…
Пенсіонери, які після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, мають право на новий перерахунок. Але…
Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…
Катаракта — одне з найпоширеніших захворювань зору в літньому віці, при якому кришталик ока втрачає…
Не всі грядки підходять для вирощування часнику. І саме це є однією із причин поганого…
Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…