Чому так відбувається? Швидше за все, проблема криється в неправильній підготовці овочів до варіння.
Раніше ми розповідали, чому буряк виростає дрібним і непоказним.
У жодному разі перед термічним приготуванням не можна порушувати цілісність буряка. Її потрібно добре помити під проточною водою і відправити варитись або запікатися. Ні коріння, ні стебла видаляти не можна. Вони виконують роль своєрідної кришки, яка закупорює всі поживні властивості, смак, аромат та колір у коренеплоді, якщо їх зрізати, то в процесі варіння буряк частково втратить свої корисності.
Очищати коренеплід потрібно вже після того, як він приготується. При такому варінні буряк вийде соковитим і неймовірно апетитним.
Також зберегти яскравий колір допоможе звичайний оцет чи лимонний сік. На 3 літри води потрібно додати 2-3 столові ложки оцту.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…