Чому так відбувається? Швидше за все, проблема криється в неправильній підготовці овочів до варіння.
Раніше ми розповідали, чому буряк виростає дрібним і непоказним.
У жодному разі перед термічним приготуванням не можна порушувати цілісність буряка. Її потрібно добре помити під проточною водою і відправити варитись або запікатися. Ні коріння, ні стебла видаляти не можна. Вони виконують роль своєрідної кришки, яка закупорює всі поживні властивості, смак, аромат та колір у коренеплоді, якщо їх зрізати, то в процесі варіння буряк частково втратить свої корисності.
Очищати коренеплід потрібно вже після того, як він приготується. При такому варінні буряк вийде соковитим і неймовірно апетитним.
Також зберегти яскравий колір допоможе звичайний оцет чи лимонний сік. На 3 літри води потрібно додати 2-3 столові ложки оцту.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…