Цей інгредієнт є на кухні у кожної господині. Йдеться про звичайний картопляний крохмаль, яким потрібно замінити невелику частину борошна при замішуванні.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто на вареники та пельмені.
Завдяки саме крохмалю випічка буде м’якою та пишною не лише у день приготування.
Також досвідчені господині радять додавати крохмаль і при приготуванні начинки для пирогів, тому що інгредієнт захистить тісто від зайвої вологи. Але спочатку потрібно посипати тісто крохмалем, а потім викладати начинку.
Завдяки використанню крохмалю пироги та інша випічка стають більш об’ємними, м’якими, «зернистими», покращуються їх смакові властивості та навіть структура.
Скільки додавати крохмалю в тісто. Наприклад, якщо для приготування пирогів вам необхідно 500 г борошна, то крохмалю потрібно додати 50 г, тобто 10% кількості борошна.
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…