Цей інгредієнт є на кухні у кожної господині. Йдеться про звичайний картопляний крохмаль, яким потрібно замінити невелику частину борошна при замішуванні.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто на вареники та пельмені.
Завдяки саме крохмалю випічка буде м’якою та пишною не лише у день приготування.
Також досвідчені господині радять додавати крохмаль і при приготуванні начинки для пирогів, тому що інгредієнт захистить тісто від зайвої вологи. Але спочатку потрібно посипати тісто крохмалем, а потім викладати начинку.
Завдяки використанню крохмалю пироги та інша випічка стають більш об’ємними, м’якими, «зернистими», покращуються їх смакові властивості та навіть структура.
Скільки додавати крохмалю в тісто. Наприклад, якщо для приготування пирогів вам необхідно 500 г борошна, то крохмалю потрібно додати 50 г, тобто 10% кількості борошна.
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.