Дозволити замочувати печінку в молоці можуть не всі, ціни на цей продукт кусаються, тому краще вдатися до більш бюджетного варіанту.
Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.
Щоб печінка вийшла чудової якості, потрібно приготувати маринад. Для цього в літрі води розводять по 1 столовій ложці цукру та солі.
Після цього в ємність відправляють печінку. Можна подрібнити продукт, а можна відправляти цілісно. Але що більше шматок печінки, то довше його треба маринувати.
Курячу печінку або подрібнену яловичину залишають у маринаді на 25-30 хвилин. Якщо шматок великий, то нехай маринується в маринаді не менше 1-1,5 години.
Після цього можна розпочинати приготування печінки, змивати залишки маринаду не обов’язково.
ПФУ винен військовим пенсіонерам десятки мільярдів гривень за судовими рішеннями. Мова йде про минулий період,…
Чи буде магнітна буря 24 серпня, які прогнози дають вчені і що чекати метеочутливим українцям…
Вимоги до страхового стажу для виходу на пенсію в Україні щороку підвищать. Це передбачено пенсійною…
Звичайна повірка газового лічильника обернулася для жителя Львівської області величезним штрафом. Газовики попереджають, що такі…
Експерти попереджають: навіть при високих зарплатах і довгому стажі пенсії можуть бути занижені. Причина –…
На Волині зафіксували небезпечний випадок — домашній кіт несподівано напав на людей у будинку, де…