Виявляється, зробити смак тушкованої капусти цікавішими та багатшими допоможуть найпростіші інгредієнти.
Перше місце у чорносливу. Чорнослив ідеально поєднується з капустою, роблячи звичайну страву оригінальною. Але не забудьте перед додаванням у капусту його добре промити і дрібно нарізати.
Чорнослив додають до капусти за 10 хвилин до готовності страви.
Другим секретним інгредієнтом є куркума. Вона додасть готовій страві красивий золотистий колір. Така капуста буде неймовірно апетитною.
Якщо ви хочете отримати капусту з ніжною консистенцією, то допоможе вам у цьому томатна паста та борошно. У склянці окропу потрібно добре розмішати 1 столову ложку борошна і 2 столові ложки томатної пасти. Суміш вводять у блюдо за 25 хвилин до закінчення приготування.
Будь-який із цих варіантів зробить тушковану капусту набагато смачнішою, ваші рідні чи гості точно попросять добавку.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.