Навіщо у фарш вводять яйця? Відповідь проста – щоб котлети не втрачали форму під час смаження або запікання. Але часто саме яйця роблять котлети жорсткими.
Тому господині замість яєць додають у фарш крохмаль. Він відмінно поєднує всі інгредієнти та позбавляє страву від жорсткості.
Причому, якщо ви готуєте котлети на кілька днів, що дуже зручно для тих, хто працює, вони залишатимуться м’якими і смачними навіть за умови тривалого зберігання.
Не варто забувати і про соковитість, крохмаль допоможе її зберегти. А все тому, що при жарінні крохмаль не дає витекти м’ясному соку.
Але важливо додавати достатньо крохмалю. Для цього на 1 кг фаршу потрібно брати щонайменше 6 столових ложок продукту.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…