Картопля – 8 шт. (4 зварених у мундирах, 4 сирих),
яйце – 1 шт.,
крохмаль – 7 столових ложок,
цибуля – 1шт.,
холодна вода – 100 мл,
олія, сіль, паприка, сметана – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мариновані груші на зиму.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…