Порівняно з коров’ячим молоком козяче містить у 6 разів більше вітаміну В12, що відповідає за кровотворення та правильний перебіг обмінних процесів. Молоко багате на калій – важливий мінерал для здоров’я серцево-судинної та нервової систем.
Сіалова кислота, що міститься в козячому молоці, необхідна для вироблення імуноглобуліну та зміцнення природного захисту організму від вірусів та хвороботворних бактерій. Молочний жир у козячому молоці відрізняється гарною засвоюваністю, тому воно легше перетравлюється і не викликає дискомфорту в кишечнику.
Загалом козяче молоко якісніше і корисніше коров’ячого з багатьох причин.
Воно містить у рази менше лактози, і в певних випадках годиться навіть тим, хто страждає на алергію або непереносимість, – проте тут слід пам’ятати, що все індивідуально, і якщо ви відчуваєте проблеми з реакцією на лактозу, козяче молоко слід вводити в раціон тільки після консультації зі спеціалістом.
Читайте також:
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…