Але все змінилося 1889 року, коли італійський король Умберто Перший і його дружина Маргарита вирішили скуштувати їжу простих селян – коржик з помідорами, моцарелою та базиліком.
Страва так сподобалася монархам, що рецепт увійшов до королівського меню і здобув ім’я дружини короля.
Фарш – 500 г, томати у власному соку – 350 г, твердий сир – 250 г, багет – 1 шт., петрушка – 1 пучок, олія.
Сковороду розігріти та обсмажити на ній фарш 5-8 хвилин. Потім додати до фаршу томати і томити ще близько 15 хвилин, аж поки рідина випарується. Багет розрізати вздовж і прибрати м’якоть із середини.
Підсушити хліб у духовці кілька хвилин. Сир натерти на тертці, петрушку подрібнити. Розкласти фарш із томатами та сир по обох половинках багету. Посипати зверху петрушкою та випікати ще п’ять хвилин.
Читайте також:
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…