Але все змінилося 1889 року, коли італійський король Умберто Перший і його дружина Маргарита вирішили скуштувати їжу простих селян – коржик з помідорами, моцарелою та базиліком.
Страва так сподобалася монархам, що рецепт увійшов до королівського меню і здобув ім’я дружини короля.
Фарш – 500 г, томати у власному соку – 350 г, твердий сир – 250 г, багет – 1 шт., петрушка – 1 пучок, олія.
Сковороду розігріти та обсмажити на ній фарш 5-8 хвилин. Потім додати до фаршу томати і томити ще близько 15 хвилин, аж поки рідина випарується. Багет розрізати вздовж і прибрати м’якоть із середини.
Підсушити хліб у духовці кілька хвилин. Сир натерти на тертці, петрушку подрібнити. Розкласти фарш із томатами та сир по обох половинках багету. Посипати зверху петрушкою та випікати ще п’ять хвилин.
Читайте також:
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…