Нам будуть потрібні: гарбуз – 1,5 кг, бекон (ковбаса) – 100 г, цибулина, часник – зубчик, хліб – 5 скибочок, сир твердий – 150 г, вершки – 4 столові ложки, олія оливкова – столова ложка, сіль та перець – за смаком.
Гарбуз розрізати на дві частини і видалити насіння. Скибочки бекону обсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки і перекласти на блюдо. У тій же сковороді обсмажити нарізану цибулю, потім додати подрібнений часник та шавлію.
За хвилину сковороду прибрати з вогню. Скибочки хліба нарізати невеликими кубиками, скласти в миску. Додати розпечений бекон, обсмажену цибулю та часник, тертий сир. Заправити вершками, посолити та поперчити. Добре перемішати.
Половинки гарбуза змастити оливковою олією, приправити сіллю та перцем. Наповнити начинкою.
Гарбуз перекласти на змащене деко начинкою донизу. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печені яблука з вівсянкою та корицею.
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…