Нам будуть потрібні: гарбуз – 1,5 кг, бекон (ковбаса) – 100 г, цибулина, часник – зубчик, хліб – 5 скибочок, сир твердий – 150 г, вершки – 4 столові ложки, олія оливкова – столова ложка, сіль та перець – за смаком.
Гарбуз розрізати на дві частини і видалити насіння. Скибочки бекону обсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки і перекласти на блюдо. У тій же сковороді обсмажити нарізану цибулю, потім додати подрібнений часник та шавлію.
За хвилину сковороду прибрати з вогню. Скибочки хліба нарізати невеликими кубиками, скласти в миску. Додати розпечений бекон, обсмажену цибулю та часник, тертий сир. Заправити вершками, посолити та поперчити. Добре перемішати.
Половинки гарбуза змастити оливковою олією, приправити сіллю та перцем. Наповнити начинкою.
Гарбуз перекласти на змащене деко начинкою донизу. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печені яблука з вівсянкою та корицею.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…