Зробіть на баклажанах кілька проколів зубочисткою або ножем. Викладіть їх на лист, застелений пергаментом, або на ґрати. Запікайте при температурі 190 градусів 40–50 хвилин, довше чи не так довго залежно від розміру. Потім відріжте плодоніжки, зробіть поздовжні надрізи і злегка розкрийте баклажани. Викладіть овочі розрізом донизу в друшляк, придавіть вантажем і повністю остудіть. Баклажани можна покласти в пакети або контейнери або обгорнути кожен харчовою плівкою. Попередньо підморожувати їх не потрібно.
Якщо заморозити смажені баклажани в морозилці, нарізавши їх кубиками, потім їх можна буде використовувати для приготування соте, знизивши кількість олії, що використовується у страві. Втім, і посмажені кружальцями стануть у пригоді, — можна буде готувати овочеві канапе.
Чоловік разом із донькою отримували державну допомогу на проживання як внутрішньо переміщені особи. Суд визнав…
У різні епохи та культурах люди спостерігають одну закономірність: жінки живуть довше за чоловіків. І…
Продаж завжди залишався серцем роботи Domino. Понад двадцять років лідерства на українському ринку fashion-рітейлу та…
Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…
9-го жовтня активний циклон зміщуватиметься з Криму трохи на північ і надалі. Тож у четвер…
Будут ли геомагнитные волнения в этот день: с видимого диска Солнца ушли все нестабильные пятна.