«Він походить від груші Кармен і може похвалитися постійною високою продуктивністю, настільки, що час від часу потребує проріджування,” – повідомляє дослідниця Джузеппіна Караччоло з CREA у Форлі (Італія).
Кармен, безумовно, найуспішніший сорт, оскільки він дозріває приблизно на 20 днів раніше, ніж інші високоякісні груші. Але, за словами селекціонерів, новий сорт має масу переваг і буде дуже популярний серед садівників усього світу.
Плоди у сорту середньо-великі, з жовто-зеленим кольором і червоним забарвленням на 30-40% поверхні. Середньо-тонка м’якоть, соковита, солодка і запашна. Стійкість до обробок і термін зберігання вищий, ніж у Кармен.
Читайте також:
Джерело: Аgronews.ua
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.