Не варто поєднувати в одній страві яйця і рибу. Овідин, що міститься в курячому яйці, здатний нейтралізувати вітамін В7, на який багаті жирні сорти риби.
Деякі білкові продукти несумісні один з одним. Це стосується молока і яєць. Молоко бажано вживати окремо від будь-якої іншої їжі, щоб цінні речовини, що містяться в ньому, засвоїлися організмом повністю.
Організму набагато легше впоратися з одним тваринам білком за раз. Це означає, що змішувати яйця з шинкою, м’ясом і сиром небажано. Ситний сніданок «подарує» тяжкість у шлунку на цілий день.
Яблука, груші, виноград, сливи не радять їсти після білкових продуктів, зокрема і яєць.
Яйця і жири – цілком прийнятне поєднання, особливо якщо це жири тваринного походження. Але зважте, що жири мають властивість уповільнювати травлення. Краще якомога рідше їсти вершкове масло, вершки і майонез разом з яйцями. І додавайте зелень та овочі, щоб нейтралізувати дію жирів.
Їжте яйця з броколі, зеленню, овочами, які не містять крохмалю. Нехай улюблені страви приносять користь, а не дискомфорт у шлунку та зайві кілограми.
Читайте також:
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…