Не варто поєднувати в одній страві яйця і рибу. Овідин, що міститься в курячому яйці, здатний нейтралізувати вітамін В7, на який багаті жирні сорти риби.
Деякі білкові продукти несумісні один з одним. Це стосується молока і яєць. Молоко бажано вживати окремо від будь-якої іншої їжі, щоб цінні речовини, що містяться в ньому, засвоїлися організмом повністю.
Організму набагато легше впоратися з одним тваринам білком за раз. Це означає, що змішувати яйця з шинкою, м’ясом і сиром небажано. Ситний сніданок «подарує» тяжкість у шлунку на цілий день.
Яблука, груші, виноград, сливи не радять їсти після білкових продуктів, зокрема і яєць.
Яйця і жири – цілком прийнятне поєднання, особливо якщо це жири тваринного походження. Але зважте, що жири мають властивість уповільнювати травлення. Краще якомога рідше їсти вершкове масло, вершки і майонез разом з яйцями. І додавайте зелень та овочі, щоб нейтралізувати дію жирів.
Їжте яйця з броколі, зеленню, овочами, які не містять крохмалю. Нехай улюблені страви приносять користь, а не дискомфорт у шлунку та зайві кілограми.
Читайте також:
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…