Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Читайте також:
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?