Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Читайте також:
Погода в Україні на четвер, 10 липня 10 липня очікується дощ у західних областях, на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?
Чоловіки не лише частіше ризикують, а й спочатку програють у біологічній лотереї. Чому жіночий організм…
На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…
Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…
2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…