Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Читайте також:
Верховна Рада України підтримала у першому читанні проєкт Державного бюджету на 2026 рік. Документ підготовлений…
Львівські клініки сьогодні пропонують європейський рівень послуг, використовуючи сертифіковане обладнання, перевірені препарати та новітні технології…
Вихідні пройдуть під знаком Сонця. Як пережити магнітні бурі без шкоди для здоров'я.
Не поспішайте ховати кошики: у лісах України ще ростуть гриби. Що збирати і як не…
Почистіть димохід без зусиль і розходів. Перевірені методи, що працюють століттями.
Експерт назвав найнебезпечніші будинки в Україні. Кому загрожує промерзання квартир взимку за лічені години?