Новини

Цвітна капуста у клярі

Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 10 липня

Погода в Україні на четвер, 10 липня  10 липня очікується дощ у західних областях, на…

09/07/2025 23:26
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 10 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?

09/07/2025 23:03
  • Статті

Чоловіки вмирають раніше: наука пояснює, чому

Чоловіки не лише частіше ризикують, а й спочатку програють у біологічній лотереї. Чому жіночий організм…

09/07/2025 22:32
  • Статті

Що таке неодимовий лазер і чому він такий популярний?

На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…

09/07/2025 22:28
  • Новини

Як спека впливає на смартфон: правда, про яку багато хто мовчить

Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…

09/07/2025 21:31
  • Статті

Монета з історією: де народжується традиція і чим знаменитий Сорочинський ярмарок

2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…

09/07/2025 20:56