П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Буряк по-корейськи

Этот материал также доступен на русском языке
Інгредієнти: 500 г буряку, 3 зубчики часнику, цибулина, чайна ложка коріандру, 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю, 80 г олії, 50 г 5-процентного оцту, 1,5 чайної ложки солі, 1,5 чайної ложки цукру.

Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Буряк почистити, нашаткувати в миску дрібною соломкою. Додати до буряку подрібнений часник, сіль, цукор і оцет. Злегка все перемішати і відставити убік. У сковороді з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості. Додати в сковороду коріандр і перець, перемішати. Викласти обсмажену цибулю разом з олією в миску з буряком. Перемішати, поставити під гніт і відправити мінімум на 12 годину в холодильник. Перед подаванням добре перемішати.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні сосиски.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні