ЯК ГОТУВАТИ?
М’ясо подрібнити разом з цибулиною і м’яким маслом у блендері або пропустити 2 рази через м’ясорубку. Додати яйце і влити молоко. Посолити, поперчити, все добре перемішати.
Для формування сосисок потрібна плівка для запікання. На край плівки викласти 2 столові ложки фаршу, розподілити фарш у довжину і загорнути у плівку. Краї зав’язати нитками (вийде, як цукерка), стежити, щоб фарш був добре захований. Решту сосисок зробити так само.
Опустити в кипучу воду, варити 15 хвилин. Дістати з води і звільнити від плівки.
Щоб сосиски були рожеві, як у магазині, можна додати у фарш 30 мл бурякового соку (натерти на тертці і відчавити сік).
Сосиски можна приготувати з будь-якого фаршу, тоді варити 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати кіш з грибами і сиром.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…