ЯК ГОТУВАТИ?
М’ясо подрібнити разом з цибулиною і м’яким маслом у блендері або пропустити 2 рази через м’ясорубку. Додати яйце і влити молоко. Посолити, поперчити, все добре перемішати.
Для формування сосисок потрібна плівка для запікання. На край плівки викласти 2 столові ложки фаршу, розподілити фарш у довжину і загорнути у плівку. Краї зав’язати нитками (вийде, як цукерка), стежити, щоб фарш був добре захований. Решту сосисок зробити так само.
Опустити в кипучу воду, варити 15 хвилин. Дістати з води і звільнити від плівки.
Щоб сосиски були рожеві, як у магазині, можна додати у фарш 30 мл бурякового соку (натерти на тертці і відчавити сік).
Сосиски можна приготувати з будь-якого фаршу, тоді варити 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати кіш з грибами і сиром.
Помітили, що зарядний пристрій сильно нагрівається під час заряджання смартфона? Це може бути як нормою,…
Для пенсіонерів, які досягли 65-річного віку, держава гарантує виплату не меншу 40% мінімальної зарплати. Але,…
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.
Кабмін затвердив важливу ухвалу, яка змінить повсякденне використання мобільного зв'язку: боротьба зі спамом, нові права…
Православний церковний календар на липень 2025 року допомагає віруючим стежити за всіма святами, постами чи…