За словами лікарки, безпечною добовою нормою продукту вважаються 3-4 чайні ложки. Наталя Круглова також зазначила, що для тривалого зберігання рафінованої олії краще використовувати скляний посуд, який тримають у темному місці.
Якщо у людини є ожиріння, то кількість уживаної олії потрібно скоротити до 2-3 чайних ложок на день. Також є категорія людей, кому смажені продукти просто заборонені. Вони виключаються при загостреннях захворювань травного тракту: загострення жовчнокам’яної хвороби або панкреатиту.
svidok.online
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.