За словами лікарки, безпечною добовою нормою продукту вважаються 3-4 чайні ложки. Наталя Круглова також зазначила, що для тривалого зберігання рафінованої олії краще використовувати скляний посуд, який тримають у темному місці.
Якщо у людини є ожиріння, то кількість уживаної олії потрібно скоротити до 2-3 чайних ложок на день. Також є категорія людей, кому смажені продукти просто заборонені. Вони виключаються при загостреннях захворювань травного тракту: загострення жовчнокам’яної хвороби або панкреатиту.
svidok.online
Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…
Уряд України планує змінити правила виїзду з країни за кордон для окремих категорій чоловіків. Кого…
Українське законодавство встановлює конкретні правила щодо облаштування парканів між приватними ділянками. Дотримання цих норм дозволяє…
В Україні знову заговорили про тарифи на комунальні послуги Українців цікавить головне питання: чи доведеться…
Житель Харкова отримував пенсію по інвалідності, призначену на підставі заяви та медичних документів від червня…
Українцям із 5 областей доступна нова гуманітарна допомога, потрібно лише заповнити попердню форму реєстрації. Хто…