За словами лікарки, безпечною добовою нормою продукту вважаються 3-4 чайні ложки. Наталя Круглова також зазначила, що для тривалого зберігання рафінованої олії краще використовувати скляний посуд, який тримають у темному місці.
Якщо у людини є ожиріння, то кількість уживаної олії потрібно скоротити до 2-3 чайних ложок на день. Також є категорія людей, кому смажені продукти просто заборонені. Вони виключаються при загостреннях захворювань травного тракту: загострення жовчнокам’яної хвороби або панкреатиту.
svidok.online
Солодощі – слабкість більшості людей. Шоколад, тістечка та торти миттєво піднімають настрій, але приносять не…
Хто може отримати надбавку до пенсії від 500 до 24 000 грн у 2025 році.…
Накип у чайнику – поширена проблема, яка виникає через жорстку воду. Білий осад не лише…
Спадкування — це перехід майнових прав і обов’язків від померлої особи до її спадкоємців. В…
Лічильник газу — це прилад, який вимірює обсяг спожитого природного газу. Саме за його показаннями…
У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.