ІНГРЕДІЄНТИ: 200 г курячого фаршу, 2 великі листи тонкого лавашу або круглих заготовок (ще простіше і зручніше), цибулина, зелень кропу, сіль, чорний перець, олія.
ЯК ГОТУВАТИ? Цибулю дрібно порізати, підрум’янити на олії. З’єднати з фаршем, посолити, поперчити і додати дрібно нарізаний кріп. Листи лавашу нарізати на широкі смуги. На куточок кожної смуги намазати фарш і згорнути у вигляді трикутника. Якщо використовувати круглі заготовки, на половину покласти фарш, краї змастити білком яйця, добре склеїти. Викласти на сковороду з добре розігрітою олією, обсмажити з обох боків під кришкою. Можна на 10 хвилин поставити чебуреки в розігріту духовку, щоб пропеклося м’ясо.
Раніше ми розповідали, як приготувати десерт із сухого хліба.
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…