ІНГРЕДІЄНТИ: 200 г курячого фаршу, 2 великі листи тонкого лавашу або круглих заготовок (ще простіше і зручніше), цибулина, зелень кропу, сіль, чорний перець, олія.
ЯК ГОТУВАТИ? Цибулю дрібно порізати, підрум’янити на олії. З’єднати з фаршем, посолити, поперчити і додати дрібно нарізаний кріп. Листи лавашу нарізати на широкі смуги. На куточок кожної смуги намазати фарш і згорнути у вигляді трикутника. Якщо використовувати круглі заготовки, на половину покласти фарш, краї змастити білком яйця, добре склеїти. Викласти на сковороду з добре розігрітою олією, обсмажити з обох боків під кришкою. Можна на 10 хвилин поставити чебуреки в розігріту духовку, щоб пропеклося м’ясо.
Раніше ми розповідали, як приготувати десерт із сухого хліба.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…