П’ятниця, 30 Липня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяДесерт із сухого хліба

Десерт із сухого хліба

Не викидайте сухий хліб, з нього можна приготувати чудову ласощ.

На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.

Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.

Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.

Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.

Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.

Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.

Нове на сайті