До речі, ці тістечка ідеально підходять для посту.
У піст хочеться урізноманітнити меню простими стравами, які смакуватимуть всій родині. Вдалим рецептом пісного медового печива поділилася у соцмережі Маріанна Ілавська. Палички виглядають еститично, мають чудовий смак і готуються з простих продуктів.
Читайте також: М’який та ароматний торт Медовик на сковороді: ви обов’язково захочете повторити цей рецепт
Інгредієнти:
- 2 ст. ложки меду;
- 3 ст. ложки цукру;
- 0,5 ч. ложки солі;
- 250 мл. теплої води;
- 100 мл. олії;
- 300 г муки;
- 2 ч. ложки розпушувача;
- 0,5 ч. ложки соди;
- кокосова стружка (для декору).
Для глазурі:
- 4 ст .ложки какао;
- 100 г цукру;
- 40 г олії;
- 75 г чорного шоколаду;
- 200 мл води.
Приготування:
- Змішайте до однорідності розтоплений мед, цукор, сіль, олію та воду.
- Додайте просіяне борошно, розпушувач та соду. Замісіть тісто.
- Готове тісто викладіть у форму, випікайте в розігрітій духовці при температурі 180 С до готовності.
- Тим часом приготуйте глазур. Змішайте какао, цукор, олію, шматочки чорного шоколаду та воду.
- Глазур доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
- Готовий бісквіт охолодіть до комфортної температури, наріжте невеликими шматками.
- Кожен шматок бісквіту занурте в глазур і посипте кокосовою стружкою.
Вас також можуть зацікавити новини: