Вівторок, 3 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедія"Медовик" без випікання: як приготувати легендарний торт максимально швидко

“Медовик” без випікання: як приготувати легендарний торт максимально швидко

Этот материал также доступен на русском языке
Повірте, щоб приготувати найсмачніший "Медовик" не потрібно витрачати багато часу. Обов'язково спробуйте цей рецепт!

Мінімум інгредієнтів та часу! Це все про торт “Медовик” без випікання! Ви будете в захваті від цього простого та смачного рецепту!

Раніше ми розповідали, як приготувати найпростіший пиріг «Стакан кефіру».

Інгредієнти:

  • печиво “До чаю” ​​або “До кави” – 450 г
  • мед – 230 г
  • сметана – 700 г
  • цукрова пудра – 65 г

Приготування:

  1. Печиво потрібно перетерти у крихту.
  2. Сметану збиваємо з цукровою пудрою за допомогою міксера, а потім тоненькою цівкою додаємо мед, не перестаючи збивати.
  3. Форму застилаємо харчовою плівкою і викладаємо перший шар крихти, приблизно 0,5 см завтовшки. Потім викладаємо крем і наступні шари крихти приблизно 1 см завтовшки.
  4. Крихтою, що залишилася, посипати торт зверху.
  5. Готовий торт залиште за кімнатної температури на 15–20 хвилин, а потім відправте в холодильник на 2–3 години.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні