Раніше ми давали рецепт рулетів з сьомги у лаваші.
Сьогодні пропонуємо зробити рулет з лаваша з грибами та сиром: легкий рецепт для будь-якої нагоди.
Інгредієнти:
- Лаваш — 1 шт.
- Печериці — 250 г
- Твердий сир — 100 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Вершкове масло — 30 г
- Майонез — 2 ст. л.
- Чорний мелений перець — за смаком
- Сіль — за смаком
- Зелень петрушки — кілька гілочок.
Приготування:
- Гриби добре промийте, цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на сковороді з вершковим маслом до золотистої скоринки. Дайте охолонути.
- Твердий сир натріть на тертці, а петрушку дрібно поріжте.
- В глибокій мисці змішайте обсмажені гриби, сир, подрібнену зелень, майонез, чорний мелений перець та сіль. Перемішайте до однорідності.
- Лаваш покладіть на рівну поверхню, рівномірно розподіліть на ньому готову начинку. Потім акуратно загорніть лаваш у тугий рулет.
- Перекладіть рулет в холодильник на 1 годину для застигання.
- Після охолодження наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл.
Порада:
Для більшої хрусткості рулет можна обсмажити на сковороді з олією до золотистої скоринки.
Цей рулет стане чудовим доповненням до обіду або вечері, а також ідеально підійде для святкового столу!
Вас також можуть зацікавити новини: