Раніше ми писали, якщо в будинку є кефір та сир, розумні господині готують на сніданок оригінальну випічку.
Відчуйте магію турецької кухні з цим рецептом домашнього тонкого лаваша! Лаваш настільки прозорий і ніжний, що його легко готувати навіть без духовки та дріжджів. Цей хліб давно став універсальним інгредієнтом для безлічі страв – від шаурми до піци чи рулетів.
Наш рецепт розкриє всі секрети приготування: інгредієнти прості, а результат – приголомшливий. Тонкий, м’який, ароматний лаваш ідеально підійде для перших і других страв, закусок і навіть десертів.
Готовий лаваш виходить ніжним і гнучким. Зберігайте під серветкою, щоб він не висох. Насолоджуйтеся смаком, готуючи шаурму, рулети або навіть чіпси. Смачного!
Читайте також:
Уже 6 грудня відбудеться реєстрація на здобуття нової грошової допомоги для українців від міжнародної організації.
Чи помічали ви, як пил робить листя кімнатних рослин тьмяним і невиразним? Досвідчені садівники знають…
Уряд України запускає цифрову платформу для управління багатоповерхівками. Вона має спростити взаємодію між мешканцями, ОСББ…
Пенсії по втраті годувальника є важливою підтримкою для дітей та членів родини померлого. Хто має…
До 8 грудня триває прийом заявок на нову допомогу для ВПО. Програма передбачає покриття витрат…
Закон про збільшення податків в Україні, який набув чинності сьогодні, 29 листопада, змінює ставки військового…